Fikir .

Saturday, October 12, 2013

Assalamualaikum

Tengah buat ape wahai earthlings sekalian ?

Act, aku tengah fikir nak beli ape untuk switch hadiah waktu annual dinner nanti. Pening pun ade gak. Tak tau kenapa, aku over lak fikir pasal benda ni -,-
Anyway ! PMR dah habis ! Halfway there, tinggal tunggu result je . InsyaAllah, 8A :)
Dengan menempuhi pelbagai dugaan sebelum PMR, fuuhhh. Mencabar. Dari jerebu hingga histeria. Serius, takut gila waktu histeria tu. Tapi , aku control relax je. Kalau takut lagi benda tu datang kan ? So, alhamdulillah semua dah terkawal. Siap masuk paper lagi tu yang terkejut tu xD Hapis PMR, MIGTY pun bermula. Hmm, bosan pun ade gak. Indah khabar dari rupa. Lagi sibuk dari sebelum PMR. Dahlah wajib hadir migty ni, syarat tuk masuk form 4 -,- Aku tunggu lawatan je dalam program ni. Then sekarang ni PB !!! :D WEEEEAAAA :) 

quote of the day : Life is like photography. You need the negatives to develop.” - Unknown


#np Tattoed Heart- Ariana Grande

You Might Also Like

0 comments

Appreciated :)

Instagram

Like us on Facebook

Flickr Images