Aidilfitri

Happy Eidulfitri . Tak lambat kan ?

Sunday, August 11, 2013

Assalamualaikum ! #np Still Into You

Selamat Hari Raya kepada sume ! Tak lambat kan? *Tengok tarikh* Baru raya ke-4 ! Tak lambat lah. Hm, tiba-tiba ade mood pulak nak update blog ni. Lah, lagipun baru lepas raya ke. Aku balik kampung pun sekejap je. Tak lama. Nanti sabtu depan balik lagi. Ada openhouse. Semua dijemput, huhu :)

Tapi, of course. Raya tak meriah sangat la. PMR tahun ni . Trial pulak lepas cuti ni ! Alamak. Sedih. Sedara aku yang seorang tu pulak spm tahun ni. Wish her the best luck. I know dia boleh buat . Harap kami dapat result gempak supaya family semua pun happy. Haha.

"Belajar tul2 tau ! Dapat straight A"
"Belajar rajin-rajin."
"Dapat straight A tau !"

Alamak, dah ramai orang cakap camtu. Aku kene BERUSAHA. ! Study hard the smart way ! :)

*Tengah study*
Cik Mimi: "Meh sini, cik mimi guide kau"
Cik Zaidi: Private tutor, hehe."
Me: -,-' Hehe.

Well, hope dapat buat yang terbaik trial nanti. Dahlah trial mara susah. Takpe-takpe. Mindset cakap trial mara senang . SENANG . RESULT ? STRAIGHT A's. InshaAllah. Amiiin.
----

Current obsession : Pastel + Vintage .

An apple a day, keeps the doctor away

p.s. Baju raya aku tahun ni coklat & hijau. Siape yang matching dengan aku? Hehe .


Itu sahaja . Bye-bye ;)


Aidilfitri

PMR MOOD :)

Tuesday, August 06, 2013

Assalamualaikum .

Lagi berapa hari lagi nak raya ! Tak sabar ! Nak main bunga api, nak balik kampung ! Tapi feeling nak beraya tak sakan tahun ni sebab apa yang menanti aku? TRIAL PMR. Tepat2 lepas raya, -,- . Hmmh .
Tapi takpelah, pmr sekali seumur hidup. InsyaAllah, raya tahun depan ada lagi untukku.

source: Mr. Google

Hmm, sambil berusaha menyiapkan homework yang menggunung ni. Baik aku update blog yang dah bersarang ni kan? Alang-alang nak raya, baik update pasal raya. Tapi tak tau nak update tentang apa xD 


Apapun. After raya aku terus trial, jadi tolonglah doakan ya :) Trial pmr ni dahlah susah !
p.s. Fyna, aku nak pinjam otak kau boleh tak ?

source: en. Google .


Instagram

Like us on Facebook

Flickr Images