random

Azam baru :)

Monday, December 31, 2012



BYE-BYE 2012 

Assalamualaikum semua :) 

Pejam celik pejam --- bleh. Dah ramai dah buat camtu. -,- Kliche, tak gitu ? Well, nak cakap ape ye ? Lagipun belum 2013 pun, disebabkan sekarang cume pukul 2000(a.k.a kul 8 malam) disini. (Jam aku la.) Terdapat lagi 4 jam ! Wow, wow. Excitednya nak masuk tahun baru . Dengan homework yang tak beberapa nak siap lagi, esok dah nak balik sekolah oi! Well, tengok orang la kan ? Tengok aku? Relaks je ! (Kepada orang yang membaca post ini, jangan mengikuti perangai buruk aku ni. Kesian cikgu korang bebel korang tak siap kerja sekolah -,-) Budak asrama(cehss), balik sekolah awal. Tu yang tak beberapa best tu.
Meh sume anak-anak aku nak cite kan azam baru ku. Yang insyallah, tak mungkin akan menjadi hangat-hangat tahi ayam.  Tidak mengikut urutan.

#1  Study smartly(harder).



Muka aku bile ade exam esok. LagiII subject sejarah . Amacam, same tak ?


#2 Berjaya dalam exam.
Sume nak kan? Siapa tak nak? -,-
(Act, tak dapat jumpe gambar yang perfek tuk azam ni.)
Aku dapat capai 3.50 dalam next exam pun takpela. Syukur je :)
Asalkan tak kena tendang dari maktab sudaa.


tu je kot :D haha. for now. 
goodbye :)


Dear you, kalau ade duit lebih. Aku beli banyakII filem tuk kau. Tapi sebelum itu, kumpul duit beli kau dulu wahai Instax 210.

Maafkan aku kerana obesesi ku terhadap kameraII ni.


| You know I’ll be | Your life | Your voice | Your reason to be | My love | My heart | Is breathing for this | Moment | In time | I’ll find the words to say | Before you leave me today


#Currentlylisteningto Moments from One direction.
(bajet cam twitter. Bukan ade pun.)

random

SIn Titulo .

Friday, December 28, 2012

3 hari lagi ! yayyyy.
*facepalm*


Hmmmm, ape nak tulis eh? Dahlah lagi beberapa hari lagi nak sekolah. Fyna update blog ckp tak siap h/w. Don't worry girl, aku pun tak siap ! Kita geng ! Fuih, tu pun nak buat geng ke? Cane ni? Kerja kayu tak siap lagi, sejarah tak siap lagi. Takpe, beranikan diri hadap cikgu kesayangan kau tu . Ala, yang selalu rotan kau tu ! Takpe, aku merelakan tangan aku untuk dirotan oleh cikgu ku itu.  :) Bak kata orang, redha.

Nanti start 1 Januari 2013. Aku akan menjadi mangsa PMR ! Wohooo ! Excited kan ? (Peh, dalam hati takut gile!) Tapi mana boleh takut, Marsya ! Nak jadi engineer mana boleh takut ! (cehss) Kena belajar tul-tul. Nanti boleh masuk sekolah sama balik nanti form 4. Tak nak ku terpisah dengan kawanku. Hmm, barang dah siap kemas ! Tapi nak try kurangkan barang 'tuk dibawa balik ke hostel ! Lagi sikit lagi bagus ! Tapi kena pastikan barang tu cukup la . Tu je kot, nak tulis. Fuihh.


Nanti nak ambil gambar kat dalam swimming pool la nanti balik maktab ! :D

|But we can’t be together | Can’t really be friends | We can’t be lovers | And we can’t pretend | Oh that boy in your life | Better make you his wife | And he better believe he’s a lucky guy |

Lucky Guy- David Choi

holiday

:))

Wednesday, December 26, 2012

Assalamualaikum semua :)
Harini aku nak story pasal trip aku ke Japan ! Hehe, best sangat . Nak cakap orang sana sopan, terlebih sopan pun ade. Pening aku tengok. Shopping kat sane pun best ! Murah ! Lagi murah dari Malaysia. Cube korang fikir, produk SKII yang kat sini siap ade kedai sendiri & boleh tahan mahal. Tapi kat sane (Jepun) , boleh kasi free gift je . Hahax ! Lawak pun ade aku tengok jepun ni. Tapi apepun best lah ! Tak regret lah datang jepun . Aku pergi pun dengan mak & adik aku je. Yes, ayah tak dapat cuti :(

Day 1.
Takde ape pun yang special . Sampai airport Narita tu, lepas ambil beg sume tu terus ade due orang student kat sane greet kiteorang. Mak ade cakap nanti akan ade student yang jadi macam 'tour giude' kiteorang. Tunjuk itu ini kat jepun. Aku macam ohhh, senang lah nak translate language camtu. :)

Day 2-3.
Pergi Disneyland !!! Second day pergi Disneysea dulu, n esok pergi disneyland pula. Best la jugak, tapi still tak nak naik roller coaster la. Tapi rase rugi :(

Depan pintu masuk disneyland :)

Sana sejuk giler, tak tahan kot! Tapi best la dapat gambar dengan mickey mouse. Haha. Aku msaih budak2 lagi . Adik aku yang eksyen tak nak ambil gambar ngan watak disney. Dah matang ke, adik oi ?

Day 4.

Comel je tiket die. Train die lagi comel !


My Bro. Belakang tu mount fuji.

Pergi mountain Fuji ! Yay, ceh taklah pergi betul. Aku pergi gunung yang dekat dengan mount Fuji.  Excited nak rase snow kat mount Fuji, last tak pergi. Maybe sebab tinggi kot. I donno. Pergi sane pun naik train, lame ! 2 jam setengah. Sebab malas nak tidur hotel kat sane.

Day 5-6.

Pergi Nigata pula ! Boleh main salji! Wohoooo ! Tapi still sejuk la. Cam biase. Kali ni nginap hotel lain pula ! & hotel yang aku duduk ni best ! Bilik die konsep jepun, tu yang best tu. Tidur kat lantai ! Japan style ! Hehe. Tapi yang paling best ! Dapat main snowboard ! Actually nak skiing , tapi dah tersewa papan luncur tu. Soo, berlatih je la. Tapi best giler ! First day, badan ok lagi. Esok bangun pagi. Peh ! Sakit satu badan . Tak tau camne nak gerak, aku ni dah tua ke? Apepun thanks to my trainer, haha. Nak aku kasitau name ke ? lain kali la. Thanks to him, aku (boleh la) snowboard. Walaupun masih dalam peringkat beginner & x tau camne nak brake -,- . Tapi yang pasti dah boleh diri :DD.


Jatuh ... :(

Day 7.
Hari terakhir kat Jepun. Alaa, sedihnye. Tapi rindu kat Malaysia. Sekarang ni rindu Jepun pula. Heih. Hari ke 7 ni cume shopping je la. Pergi Yotsuya ke, Tak ingat la. Tapi shopping kat sini la yang best . Lepastu nampak Uniqlo yang terbesar kat jepun. Student tu cakap kat Uniqlo ni, baju lelaki kat tingkat 8. Paling atas skali. Shocking, 7 tingkat sume tuk perempuan ! Best jugak, haha.

pakai tudung: Kak Rashka
Pakai baju pink: Kak Aime Aqelah
comel kan akakII kat atas ni ;) ?


Kat mane ntah.

Lepastu pergi makan kat Rasa Malaysia ramai2. Tapi aku duk diam je la. Tak tau nak cakap ape , hehe. Takkan nak masuk campur lak dalam conversation. :)


Aku nyorok :D Cube teka aku kat mane, hehe.

Well, malam tu depart dari airport kul 10:30. 6 Jam dari Jepun tuk balik ke Malaysia. Nasib baika de lagu fav aku kat dalam kapal terbang tu. Boleh la dengar sampai tertidur aku. Penat woo. Tu je lah. Malas nak cite full kat sini. Panjang nanti nak type -,-.


Apepun thanks kat student yang sanggup teman kami satu family pergi jenjalan. Sori kalau korang penat layan kiteorang. Sori kalau aku boring, hehe. :))

BYE :) & thanks kalau korang sanggup bace post ni. huhu. & faham ape yang aku type.





movie

Saturday, December 01, 2012



Assalamualaikum sume :) cane? Sihat ?

Hmmm, sebenarnye aku pelik dengan adik aku ni. Baru drjh 2 dah pandai cakap hell, sh*t, f*ck sume tu !  

Aku drjh 6 baru tau sume tu ... 

Penangan dari youtube la ni. Kalau cakap melayu takpe gak. Ini speaking woo ! Hebaddd (?)
Perlukah dibangga-banggakan ? -,-
Well, sbnrnye nak kasitau korang yg aku ade main satu game ni.

SLENDER MAN .


menakutkan !
check kat youtube kalau nk tau pasal game ni !
Adik aku yg introduce game ni kat aku -,-
First try - aku takut gile so aku terus quit game. (padahal tak jumpe lagi slender man tu, haha...)

Nak tau pasal slender man ? Google it la !

Ok, tu je kot for today ! :)
n aku baru je lepas re-watch kungfu panda 2 ! comel la po ! hehe.


Long handwritten note, deep in your pocket
Words, how little they mean, when they're a little too late
I stood right by the tracks, your face in a locket
Good girls, hopeful they'll be and lonely will wait

We had a beautiful magic love affair
What a sad beautiful tragic love affair

In dreams, I meet you in long conversation
We both wake in lonely beds, and different cities
And time is ticking a sweet summer race in you
> And you've got your demons and darling they all look like me

Cause we had a beautiful magic love affair
What a sad beautiful tragic love affair

Distance, tire me, break down, fighting
Silence, this train runs off its tracks
Kiss me, try to fix it, would you just try to listen
Hang up, give up, for the life of us we can't get it back

A beautiful magic love affair
What a sad beautiful tragic, beautiful tragic, beautiful
What we had, a beautiful magic love affair
What a sad beautiful tragic love affair
We had a beautiful magic love affair
What a sad beautiful tragic love affair





favourites

:)

Monday, November 26, 2012

ASSALAMUALAIKUM.HELLO.HEHE.  weirdo.

ok, now ! Jom cakap pasal Janoskians ! Ha ! Tau janoskians tu ape ?
Makanan ?
barang?
k-pop ke ?
-,- !

Jeng, jeng. Aku tau ade yg dah tau tentang diorang ni kat youtube. Sape yg suke stalk youtube tu la :D

Ini dia !

Janoskians - Just Another Name OSilly Kids IAnother Nation Skip
Comel tak diorang ? Hohoho. Kenal Luke Brooks ?


Ini dia ! Haha, mungkin ade yg fikir 'ni comel ? Puh-lease!' Well, puiihh. Lain orang lain taste, gile .


Check la ! Hilarious and funny ! Tu je aku dapat describe diorang kalau tengok video diorang.
Hmmmm, tu je kot arini ? Aku saje je update bende ni sebab aku dh lame tak update . Ahh, who cares ?




movie

Monday, November 12, 2012


HA ! Siape dah tengok ? Best tak ?
Well,
aku dah tengok dah 2 hari lepas .

Result nye ?
Best ! Pandai Bernard Chauly mengarah !
Cume Tomok punye lakonan slack sikit laaa . Apepun pandai Lisa dan Beto mainkan watak die.
(ceh, macam pengkritik pulak)

Istanbul Aku Datang tells the story of a ditzy but kind hearted blogger girl named Dian, who travels to Istanbul, determined to get her boyfriend to put a ring on her finger! When she arrives, her boyfriend Azad grows increasingly distant from her, and she is forced to find her own place to stay. She is then cheated into staying with annoying Haris, and has no money to find another place. Although the two begin to rub each other up the wrong way, Haris slowly starts to hold a soft spot in her heart, and Dian must choose between the two men in her life. Follow Dian on her Turkish adventures in her search for true love.


Background die cantik laa.
Nanti nak try pergi la :)

random

Happy School Holiday :)

Monday, November 12, 2012


Haha, orang dalam gambar ni pun nak lari pegi enjoy bercutiiii ! :D
Act, skarang ni aku tengah tengok hole in the wall ! Best ! Teheee .
Suke tengok diorang jatuh dalam kolam bile kene tolak ngan papan tu .. (papan ke ?)


MUAHAHAHAHAAHA :D




Aidilfitri

EID 2012

Sunday, September 16, 2012

16092012
tamatlah syawal :)

huah, puasa enam pun sudah berjaya dihabiskan :D Jamuan raya pun dh buat . So, tamatlah syawal ye, sume ?



Haha, aku potong gmbr aku kt sebelah minatu. :D


mirafareenamohdfaizal .


tu jelah. sekian .
takde pape nak cakap laa. sori :)

memories

kawan .

Thursday, August 23, 2012


Assalamualaikum ♥
And whenever you're about to, fall apart
Sing the songs we used to play

yuna :)


KAWAN .
tajuk untuk harini :)

Hai, meningkat ke alam sekolah menengah ni.  Mesti ada kawanII yg korang rindu kan ? Aku pun ade laaa . Tapi sampai sekarang kami masih berhubung . Hehe . Kalau cuti je mesti jumpe . Excited kot ! & antaranya ialaaaah ;

Hidayah binti Yahaya .
Cam datin tak ? hehe .

Ingat lagi taa kite start kenal2 bile aku mase tu start rapat-rapat ngan Haz dan Aini ? Mase tu ko rapat gile ngan Haz. Aku ngan Anis ape lagi, gossip kan kekadang kerja kiteorang . Kadang2 tu gosip laa pasal ko n haz . Ko kan suke jual cupcake mahal2 kan ? Hahaha . Kikiki . Then. tetibe kiteorang punye result menurun and terpaksa masuk kelas Tekun .    Woo, sedih kan mase tu ? result da laa teruk, pastu kelas menurun . Nasib baik mase tu kite dh rapat2 cket . So, sejak tu kiteorang start rapat n selalu jalan sesame. Orang nampak je mesti kiteorang bertige kan ? Aku pun selalu je datang umah kau . Kekadang tolong ko masak (atau makan) makanan ko kan ? Aku rindu la nak makan cupcake ko . Rinduuu sangat :') Semoga ko sihat sentiasa yeee ?


Anis Syakirah Mohd. Fauzi
budak hoottt .

Huahahahahahaaha . Budak atas ni ? Selalu gaduh ngan die maaa . Tapi die lah antara bestie aku yg aku taknak dipisahkan :') Eh, die ni tinggi tau ! I love her very much. Die pergi ke SAB , Aminuddin Baki . Die ni pandai tau . Ayah aku pun dah kenal die betulII . Selalu tanye khabar tentang die . Hihi. Kiteorang start berkenalan standard 2 eh ? Lame kan ? Rapat time standard 6 gak sebab same kelas kan ? Dulu, ko selalu rapat ngan Aini. Dah, due2 sama tinggi nak buat camne kan .. ? Tapi skarang Aini lah lagi tinggi kan , haha . Anis Syakirah ? Memori dengan die terlalu banyak laa .  Gaduh sesama, nyorok dalam kelas sesama . Rindu laa sygs . Selalu gak kan aku buat rombongan pergi rumah ko . Lepak sana sesama kan ? Serius, aku rindu kau . 

This two ? 
They are the light that shines through me .
Without them, I can never smile like now .



If your heading down another roadWon't you leave me with nowhere to go,don't let me be the last to know
the wanted;last to know
Tapi takpa, sebab sekarang ni aku dah ada kawan kat maktab ! Diorang la yg hari-hari buat aku tergelak bile korang takda kat sisi aku . Kat maktab, diorang la yg buat aku tersenyum je sepanjang hari . Aku sayang korang sume !

Thank you :) Sekian .




Aidilfitri

Friday, August 17, 2012

Sebelum ku balik ke kampung esooook . Saje je nak post kat blog , hehe .

Helo
Warna baju raya korang taun ni warna ape ?
Kot, kot matching ke ngan aku? Siapa tau kan ... ?
Tahun ni aku warna soft orange :)
HA ! Sape yg sama ngan aku ? Angkat tangaaaan :D
Matching lah kita ye ?

Selamat Hari Raya
sekali lagi

kepada

F24 . (mira,copi & minah !) 
 fyna zainal  
anis 
 dayah 
fifah zamrut 
ahlami 
riski 
peya
ecot
 syazreen 
mar 
adek
 tiha
 eka
 bella
 ex-ttdi2's 
nilam11/13 
batch 11/13  
mrsm muarian's 

sayaaaaang kamu semua ! Mohon maaf ye ?

Selamat Tinggal Ramadan .
Selamat Datang Syawal .
I'll miss you Ramadhan :')

music

Thursday, August 16, 2012



Someday, I will  be strong enough to lift

Not one but both of us .
you rock, Taylor Swift

Aidilfitri

Wednesday, August 15, 2012

Assalamualaikum . Hai semua :) ! 
Macam mana ? Puasa penuh taa ?
Nanti, tak dapat duit raya .
(ceh, cam confirm je aku puasa penuh.)


OK .
Just, nak ucapkan.
SELAMAT HARI RAYA .
MAAF ZAHIR BATIN.
sori kalau ade buat salah ! :(



also,
good luck !
for
PMR.
&
SPM.

nak nama mrsm muo naik :) .

k, bye .


Friday, July 20, 2012


Dear You,
sorry for loving you without you knowing

ramadan

Selamat Menyambut Ramadhan!

Friday, July 20, 2012

RAMADHAN

Assalamualaikum . 
Esok puasa ! Haaaa, siapa ingat niat puasa ?
Hehe .
Tengah happy sekarang ni :)
So, semoga korang semua dapat puasa penuh bulan puasa ni !

Rasulullah s.a.w bersabda yang maksudnya:”Semua amalan anak Adam digandakan kebaikannya sepuluh kali ganda serupa dengannya hingga tujuh ratus kali ganda, Allah Azza Wajalla berkata:” Melainkan puasa, kerana ia untuk-Ku dan Aku sendiri yang membalasnya, mereka meninggalkan syahwat dan makanannya kerana-Ku.” Bagi orang yang berpuasa akan mendapat dua kegembiraan; kegembiraan semasa berbuka dan kegembiraan semasa menemui Tuhannya, dan bau busuk (dari mulut orang yang berpuasa) kerana berpuasa lebih wangi di sisi Allah daripada bau Musk.” Riwayat Bukhari & Muslim

Wednesday, July 11, 2012

Aku sayang kau sangat-sangat :)

Best tak sayang die wahai kawan ? hari -hari text . best taa ?
 haha, ni saje je nak nganjing kawan aku ni . Balas balik :)
MUAHAHAHAHAA .

to: fyna zainal .


random

Yes, today is the day !

Sunday, June 24, 2012

Assalamualaikum .
Tengok title, tak adelah happy benor nak balik maktab . Agak malas sikit ..
Well, nak buat macam mane kan ?

Ayah : Alrite, bye kak .
Me : Bye
Ayah : See you again .
Me : Okay :)

perbualan antara aku n ayah aku . hehe :D
Saje je letak sini, nape ? Marah ? Berambus lah .

Aku tak nak balik sebab aku risau tengok mak aku cam tak sihat je . Sakit je memanjang . Takkan aku nak balik je maktab cam takde pape kan ? Aku kan anak dia. Mesti lah aku risau , der ! Dahlah banyak barang nak bawak balik maktab ! Eh, taklah banyak sangat. Sikit je . 1 beg roda dan banyak-II beg kecil isi baju . Hehe . Banyak eh ? Lagipun dah nak akhir tahun dah .

Aku tak sure lah kalau aku dah siap semua h/w ke tak . Aku cuma siapkan math je. Well, yang tu je aku ingat . Science pulak cikgu suruh buat nota. Tapi cikgu tak cakap pun cikgu nak check kan ? Jadi, tak bawa balik buku pun . Aku bawa balik buku math je . Lain semua tinggal kat maktab . Dahlah stress fikir pasal sem type III ni . Aduh mak oi ! Pening . 

Dahlah, buang masa aku je type semua ni. Hampe bukan nak baca pun . Pandang lepastu scroll bawah . Aku tau laa . Hehe .

Dahlah nak check balik takut ada barang tertinggal -,-

aku jalan kaki laa balik maktab . kenapa ? ada masalah ?

KBye :)

Wednesday, June 20, 2012

Assalamualaikum sume :)
apa yang korang tengah buat ni ?
Takde pape ? GEBANG .

Actually baru balik dari maktab ni .  Lagipun tengah penat ni -,-
Yelorh! Kena angkut sume barang dalam bilik bawak rumah . PENAT.

Hey, aku tak dapat 3.5 . Sedih siot. Tape, sem 2 ni, blaja bersungguh-II .
Insyaallah .
Pray for me :)

p.s. to mirafareenamohdfaizal , good luck buat blog ! .


credits : google .

Balik Maktab :)

Saturday, June 09, 2012

Assalamualaikum .

Harini balik maktab . Hmmm, sedih n malas nak balik sebenarnya ni .
Lagi-II bila result post kat sekolah -,-
Mesti malu kalau result teruk !
Hmm, pray for me guys (:
3.5 PNG.


If you just walked away

What could I really say ?

baibai Mama, Ayah, Adik . Pray for me (: 

Saturday, June 09, 2012

Tomorrow's a brand new day

So, forget bout past and start a better tomorrow


credits to google .

Friday, June 08, 2012

10.06.12
bukan tarikh keramat ke apa
tapi, cuma tarikh balik maktab esok
hum, sekejap kan cuti ? rasa macam seminggu je . tapi puas lah gak (:
Asyik mimpi maktab je bile tidur .

Tu je sebenarnya nak tulis. Boring kan, ngehee .
Lagipun tengah boring, chat lah ngan simsimi :D


The one that not experience it
Can't say about it


holiday

Tuesday, June 05, 2012

UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE
YOU HAVE COUNTLESS ROLLER COASTER .
But non of them I ride . Hehe.
Serious, berapa banyak roller coaster kau ade ?
Dahlah, aku ni jenis gayat kalau bab roller coaster ni -,-

Anyway, best kat sini. Tempat die menarik sangaaat ! :)

Assalamualaikum !

Thursday, May 31, 2012

DOMO !


Dayah punye.
Comel kan ?

Assalamualaikum :)

Wednesday, May 30, 2012

3.5 ABOVE. AMIN.

memories

Such Memories :)

Wednesday, May 30, 2012

Ari ni memori yg takkan ku lupa :) Insyaallah .
Keluar jenjalan dgn kawan.
Dayah,Yan & Anis.
Thanks sbb buang masa ngn aku! 


Anis Syakirah 
SAB.


Izyan
SMAKL.


Hidayah
SMKTTDI.

Thanks korang sebab gembirekn aku ari ni!
Aku doakan korang bagus result sem ni!
Aku rinduuu korang!
n thanks dayah sebab belanja aku! Sori, aku lupe bawak duit!
SweetMemories!

ASSALAMUALAIKUM!

Sunday, May 27, 2012

Hye n Assalamualaikum ! :)

Arini tak ada papepun nak cite, cume penad sikit sebab pergi Youth Marathon kebenda tu .
Pastu dapat habiskan novel Kampung Girl! Beli semalam , arini abes ! 
Tapi bagi aku ini lambat. Nak capai target abes selama sehari je! Nak try kalahkan kawan aku si pencinta novel tu, Fyna Zainal!
 Untuk kau! Hehehe :) Krik2

Pastu nanti nak beli lagi banyak2 novel! Supaya nak kasi sama koleksi dgn komik aku! Banyak woo.

Aku paling suka novel FajarPakeer! Lagi-lagi karyaseni! Best ! Nak tergelak kekadang aku baca!

Tapi setakat ni, novel yang paling aku suka adalah karya Siti Rosmizah, 7 Hari Mencintaiku.

SUMPAH! Nanges aku baca .


Aku syorkan korang baca ni! Memang best! Ceh, cam iklan pulak dah !!!

KBYE. :) 

Assalamualaikum !

Friday, May 25, 2012

ASSALAMUALAIKUM :)
sje je arini bukak blog . Takde buat pape pon ><
Tengah risau takut x dpt  skor exam semseter ni . Tau x SUSAH ? SUSAH ?
Aku pun bukannya pandai sangat pon . Hehe :)
Jadi sekarang ni cume tinggal berdoa je , semoga dpt banyakII A dlm ujian ni !

AMIN :)

Good luck tuk h/room n rakan sekelas ! Semoga ramai-ramai dpt 3.5 pointer :)

Friday, May 04, 2012

HYE
Takde nak tulis pape pun . Saje je .
Kat mane skrg ? Kat CC . Tak tau nak buat ape sebenarnye .

Nak buat projek NIE . Tapi ? Malas . Malas ? Itulah jawapannye :)

Sori ar sebab merepek . Aq bosan .

BYE. Tu je . :)

Sori buang mase korang .

Monday, April 30, 2012

Asalamualaikum :) 
Jwb laaa.. Jwb laaa.. Dosa .


Pointer ? Kenapa pasal pointer lak ? Turun ? Naik ? Ceciter ?

Sebenarnya, aku gmbira n hepi gak ar pasal pointer aku . Walau x lepas 3.5 tapi dpt capai target lepas 3.00 . Hepi :) Tapi ada sedeyh x lepas 3.5 . Tape, tape . Baru selaras ! Bulan depan ujian sem ! Go go ! Hmm . Kene doa bebanyak ni ! Hehe :) 

Capai PMR : 8A AMIN ! :)

Ordinary .

Monday, April 30, 2012

Assalamualaikum .
Nak Baiki. Blog ni dah berhabuk . Kbye.

Instagram

Like us on Facebook

Flickr Images