Thursday, May 31, 2012

DOMO !


Dayah punye.
Comel kan ?

Assalamualaikum :)

Wednesday, May 30, 2012

3.5 ABOVE. AMIN.

memories

Such Memories :)

Wednesday, May 30, 2012

Ari ni memori yg takkan ku lupa :) Insyaallah .
Keluar jenjalan dgn kawan.
Dayah,Yan & Anis.
Thanks sbb buang masa ngn aku! 


Anis Syakirah 
SAB.


Izyan
SMAKL.


Hidayah
SMKTTDI.

Thanks korang sebab gembirekn aku ari ni!
Aku doakan korang bagus result sem ni!
Aku rinduuu korang!
n thanks dayah sebab belanja aku! Sori, aku lupe bawak duit!
SweetMemories!

ASSALAMUALAIKUM!

Sunday, May 27, 2012

Hye n Assalamualaikum ! :)

Arini tak ada papepun nak cite, cume penad sikit sebab pergi Youth Marathon kebenda tu .
Pastu dapat habiskan novel Kampung Girl! Beli semalam , arini abes ! 
Tapi bagi aku ini lambat. Nak capai target abes selama sehari je! Nak try kalahkan kawan aku si pencinta novel tu, Fyna Zainal!
 Untuk kau! Hehehe :) Krik2

Pastu nanti nak beli lagi banyak2 novel! Supaya nak kasi sama koleksi dgn komik aku! Banyak woo.

Aku paling suka novel FajarPakeer! Lagi-lagi karyaseni! Best ! Nak tergelak kekadang aku baca!

Tapi setakat ni, novel yang paling aku suka adalah karya Siti Rosmizah, 7 Hari Mencintaiku.

SUMPAH! Nanges aku baca .


Aku syorkan korang baca ni! Memang best! Ceh, cam iklan pulak dah !!!

KBYE. :) 

Assalamualaikum !

Friday, May 25, 2012

ASSALAMUALAIKUM :)
sje je arini bukak blog . Takde buat pape pon ><
Tengah risau takut x dpt  skor exam semseter ni . Tau x SUSAH ? SUSAH ?
Aku pun bukannya pandai sangat pon . Hehe :)
Jadi sekarang ni cume tinggal berdoa je , semoga dpt banyakII A dlm ujian ni !

AMIN :)

Good luck tuk h/room n rakan sekelas ! Semoga ramai-ramai dpt 3.5 pointer :)

Friday, May 04, 2012

HYE
Takde nak tulis pape pun . Saje je .
Kat mane skrg ? Kat CC . Tak tau nak buat ape sebenarnye .

Nak buat projek NIE . Tapi ? Malas . Malas ? Itulah jawapannye :)

Sori ar sebab merepek . Aq bosan .

BYE. Tu je . :)

Sori buang mase korang .

Instagram

Like us on Facebook

Flickr Images