Yes, today is the day !

Sunday, June 24, 2012

Assalamualaikum .
Tengok title, tak adelah happy benor nak balik maktab . Agak malas sikit ..
Well, nak buat macam mane kan ?

Ayah : Alrite, bye kak .
Me : Bye
Ayah : See you again .
Me : Okay :)

perbualan antara aku n ayah aku . hehe :D
Saje je letak sini, nape ? Marah ? Berambus lah .

Aku tak nak balik sebab aku risau tengok mak aku cam tak sihat je . Sakit je memanjang . Takkan aku nak balik je maktab cam takde pape kan ? Aku kan anak dia. Mesti lah aku risau , der ! Dahlah banyak barang nak bawak balik maktab ! Eh, taklah banyak sangat. Sikit je . 1 beg roda dan banyak-II beg kecil isi baju . Hehe . Banyak eh ? Lagipun dah nak akhir tahun dah .

Aku tak sure lah kalau aku dah siap semua h/w ke tak . Aku cuma siapkan math je. Well, yang tu je aku ingat . Science pulak cikgu suruh buat nota. Tapi cikgu tak cakap pun cikgu nak check kan ? Jadi, tak bawa balik buku pun . Aku bawa balik buku math je . Lain semua tinggal kat maktab . Dahlah stress fikir pasal sem type III ni . Aduh mak oi ! Pening . 

Dahlah, buang masa aku je type semua ni. Hampe bukan nak baca pun . Pandang lepastu scroll bawah . Aku tau laa . Hehe .

Dahlah nak check balik takut ada barang tertinggal -,-

aku jalan kaki laa balik maktab . kenapa ? ada masalah ?

KBye :)

You Might Also Like

0 comments

Appreciated :)

Instagram

Like us on Facebook

Flickr Images