Hello All !

Saturday, January 26, 2013

Assalamualaikum and hello world ! 
Ceh, bajet cam satu dunia je baca kau punye blog ni.

Hai semua? Macam mana dengan hari ini ? Okey? Ke baru bangun tidur ni, tak mandi lagi kan ? Aku tau aku pandai meneka. Takyah nak puji !

Meh, aku suggest satu video nak? 


Amacam? Best? Terkejut? Good pareting tak ?

Actually, aku nak tunjuk video ni kt kenkawan aku 'cause aku cerita kat diorang, diorang cam blur-blur je. Terus tengok video lagi senang, ye dak ? Tapi tak tau la diorang datang tak kat blog aku. Well, aku agak surprise tengok video ni. Tak nak aku ada parent camni. Tapi aku ade tengok anak dia response dalam youtube. (Senang, korang cari sendiri.)  Okay ! Conclusion nya ! Don't mess with this kind of father. Seriously. -,- Don't mess with him :) (Comel tak aku senyum? Muahahahaha.)

Okay ! Sekarang ni aku tengah lega (lah sangat) sebab h/w separuh siap ! Yay! Lepastu aku nak try siapkan malam ni! & Then esok boleh balik dengan tenang ! Wohoooo . Actually tak la tenang sangat sebab aku takkan siapkan kerja bahasa arab sebab? Aku tertinggal kamus.. kat kelas... Sedih kan? :'(
That's all ! Bye :)

You Might Also Like

0 comments

Appreciated :)

Instagram

Like us on Facebook

Flickr Images