Buku Fixi

Friday, January 25, 2013

Assalamualaikum peeps ! Amacam? Boring? Pergi tidur, dapat mimpi best-best ?
Kali ni cuma nak tulis pasal buku-buku kesayangan aku sekarang. Buku terbitan fixi ! Tak berminat, sila lah 'x' blog ni, ye :)




Mengapa? Kenapa? Bagaimana? Sebab? Reason? Pourquoi? Limaza? Why ?

Dah, cukup la tu. Over lak aku.
Cuma, nak kasi pujian la kat fixi ni. Konsep yang dia cakap ni, urban tul la . Tertukar lah mode novel cinta ke novel macam ni. Nak try buat koleksi ni ! Korang tengok ! Dah berbelas buku aku ade ! Ceh, berbelas? Sikit je kot. Sekarang ni baru nak try baca Kasino (haha, baru nak baca? Ni bukan peminat fixi tulen ni) & aku baru habis baca Kelabu ! Yes ! Best teramat ! & takde la babak disturbing sangat.  (Please, aku remaja lagi ! -,-)

Apa yang aku suka tentang buku-buku fixi ni. Plot & ending die tak expect langsung. Korang baca korang faham lah ye ? Daripada pengalaman ku membaca novel cintan-cintun ni. Plot & ending die mesti nak seiras. Sume cite nak dekat sama? Tak rasa boring ke? Kasi la, lain sikit. Baru best nak baca balik ! Baru best kalau nak cerita kat kenkawan ! Kenkawan aku pun dah join aku baca buku camni. Pandai tak aku promote ? Lantik aku jadi promoter nak? Cehhss .


Kenal buku ni ? Tak kenal , aku suggest korang pergi MPH cari buku ni. Aku puji gile lah buku ni. Cume ending die je tak memuaskan aku. Tapi jalan cerita? Well done .You got a compliment from me !  (ceh) Aku tau buku ni ramai dah yang puji lagi awal dari aku. Yeye, aku tau .

So, what next? That's all? Tak nak tambah koleksi? Of course lah, babe ! Hah, target aku kali ni nak beli buku Sumbat (& cekik, aku tak beli lagi buku tu. Nak beli !). Tapi rase rezeki next month la. Yela, balik dari maktab sebulan sekali. Sebulan sekali lah jawabnya nak beli buku ni. Kat tanjong mas mana jual buku ni! Sedih kot. Kat johor pun, banyak jual kat JB. Kat muar? Kirim salam la.


Akan dalam genggamanku. Hihi :)

Tu je lah nak diceritakan. Pendek je. Cover macaroon tu buat aku lapar la, Sabar-sabar. Separuh daripada iman :)

Currently listening to Top Of The World by Bridgit Mendler .

H/w tak siap lagi, sempat tulis entry ye?

You Might Also Like

0 comments

Appreciated :)

Instagram

Like us on Facebook

Flickr Images