PMR MOOD :)

Tuesday, August 06, 2013

Assalamualaikum .

Lagi berapa hari lagi nak raya ! Tak sabar ! Nak main bunga api, nak balik kampung ! Tapi feeling nak beraya tak sakan tahun ni sebab apa yang menanti aku? TRIAL PMR. Tepat2 lepas raya, -,- . Hmmh .
Tapi takpelah, pmr sekali seumur hidup. InsyaAllah, raya tahun depan ada lagi untukku.

source: Mr. Google

Hmm, sambil berusaha menyiapkan homework yang menggunung ni. Baik aku update blog yang dah bersarang ni kan? Alang-alang nak raya, baik update pasal raya. Tapi tak tau nak update tentang apa xD 


Apapun. After raya aku terus trial, jadi tolonglah doakan ya :) Trial pmr ni dahlah susah !
p.s. Fyna, aku nak pinjam otak kau boleh tak ?

source: en. Google .


You Might Also Like

0 comments

Appreciated :)

Instagram

Like us on Facebook

Flickr Images