SIn Titulo .

Friday, December 28, 2012

3 hari lagi ! yayyyy.
*facepalm*


Hmmmm, ape nak tulis eh? Dahlah lagi beberapa hari lagi nak sekolah. Fyna update blog ckp tak siap h/w. Don't worry girl, aku pun tak siap ! Kita geng ! Fuih, tu pun nak buat geng ke? Cane ni? Kerja kayu tak siap lagi, sejarah tak siap lagi. Takpe, beranikan diri hadap cikgu kesayangan kau tu . Ala, yang selalu rotan kau tu ! Takpe, aku merelakan tangan aku untuk dirotan oleh cikgu ku itu.  :) Bak kata orang, redha.

Nanti start 1 Januari 2013. Aku akan menjadi mangsa PMR ! Wohooo ! Excited kan ? (Peh, dalam hati takut gile!) Tapi mana boleh takut, Marsya ! Nak jadi engineer mana boleh takut ! (cehss) Kena belajar tul-tul. Nanti boleh masuk sekolah sama balik nanti form 4. Tak nak ku terpisah dengan kawanku. Hmm, barang dah siap kemas ! Tapi nak try kurangkan barang 'tuk dibawa balik ke hostel ! Lagi sikit lagi bagus ! Tapi kena pastikan barang tu cukup la . Tu je kot, nak tulis. Fuihh.


Nanti nak ambil gambar kat dalam swimming pool la nanti balik maktab ! :D

|But we can’t be together | Can’t really be friends | We can’t be lovers | And we can’t pretend | Oh that boy in your life | Better make you his wife | And he better believe he’s a lucky guy |

Lucky Guy- David Choi

You Might Also Like

0 comments

Appreciated :)

Instagram

Like us on Facebook

Flickr Images